Underbara Goodman

Hallululula! Hahah jag har överskotts energi och vet inte vad jag ska hitta på så jag sitter här och skriver lite för att bli av med den :)
idag så har jag som vanligt sovmorgon och brukar sova till ca åtta kan ni gissa när jag vaknade i morse ? Jo kl 9!!!! hjälp brukar gå ut kvart över så jag fick fixa allt på 10 min men det gick guuud så skönt att vi hade idrott! så efter så var det hem ducha och fixa sig lite snygg ;) skolan var ok men på musiken så skulle vi sjunga ops ( inte för att jag inte kan sjunga , det kan jag ! ee tror jag ialla fall ;)) men vad ska killarna med att stirra och kasta ord ? så jag satt mest tyst eller viskade fram orden :P 

När skoldagen var slut så var det som vanligt att kasta sig på bussen och träffa Kt på stationen och sen vidare till stallet. Vi hade grov rengöring av sadlarna dom blev riktigt fina faktiskt tyvärr blev det då mindre tid åt min älskling som idag var aldelles underbart gosig !! Älskar dig Goodie! köpte nya ansikts prylar nu ihelgen på Kicks tyvärr fick jag inte världens bästa  hjälp men aja det bler en serie från Loreal som heter hydrafrech den fungerar skit bra och man mår super efter istället för jobbiga svidande grejer ...  Nu ska jag snart gå och lägga mig och titta på film som vanligt!

xoxo
Emma 
min sötnos orkar inte fixa ögonen idag men <3 älsk














<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/1129891/imblond?claim=5ckj8v8j5ua">Följ min blogg med bloglovin</a>

Flera saker på E

1. vad heter du? Emma

2. ett ord på fyra bokstäver: Evil

3. flicknamn: Ester

4. pojknamn: Erik

5. yrke: Ekonom

6. färg: Eee RosaJ

7. klädesplagg: En klänning  :P

8. mat: Entecot

9. sak i badrummet: Eu de toilette

10. plats/stad: Enköping

11. en orsak att vara sen: Evakuering

12. något man skriker:  Eko

13. film:  En shopaholics bekännelser

14. något man dricker?En drink?

15. band: E.m.d

16. djur: Ekorre

17. gatunamn:Ekorrgatan

18. bil : El-bil

19. sång: Ego

 Haha det var skit svårt testa och skriv hur det gick :)


Duktiga Emma

Hej hej! sitter här och håller på med en väldigt svår grej! Ni får se den sen... Idag i skolan så var alla väldigt trötta och jag med såklart sa till mamma att jag ville vara sjuk men icke sa nicke:P Senare blev man ju piggare och då å var det bara att plugga och plugga. Sista lektionen var teori i idrott, är det någon annan som har det med ? aja vi har bytt idrotts lärare igen hon verkar bra vi hade inga bra förhoppningar men hon lyckades få oss på hennes sida. Jösses det låter som om jag snackar om gott och ont... hahahaha skrattar åt mig själv. När jag kom hem så var det bara att sätta sig framför datorn och ha lite kul . Pappa har varit snäll och ordnat upp det här med kort och vi fick skita i skandia på grund av deras sega uppträdande:p så nu blir det handelsbanken.
Sen gick jag ut och grävde upp rovorna som mamma bett mig, lilla duktiga jag !!!

Skriver mer sen och ger er min svåra uppgift...

xoxo     Jag och den största rovan;)
Emma


Dagens fina jag :)

Här kommer dagens outfit :) Fin va?

Byxor: Tiger
Linne: Jc
tjocktröja Jc


xoxo
Emma

Mina älsklingar

Hej! Idag var jag mamma och mina barndoms kompisar/systrar och deras mammor ute på tjejdag! Jätte kul vi var på museum och åt buffe proppmätt!! Det var ett tag sen vi sågs nu alla tillsammans typ tre år sen men det märktes inte lika bra kompisar som alltid. Vi skulle gått på bio med men alla visningar var för sena och mamma är trött så jag kan förstå det, bröderna är verkligen jobbiga nuförtiden:( Men tänker jag efter så är jag ganska trött med kanske ska dra med N på en promenad men jag antar att det blir så att jag ligger i sängen framför tven och sover...zzzz. Ser att jag behöver en ny skrivbords lampa den är nästan totalt sönder.

Är det någon annan än jag som har tänkt på Barbie idealet för tjejer ? Att alla ska vara super skinny och inte ha skrattrynkor och vara helt släta i ansiktet . Men om alla såg ut så skulle man inte kunna se skillnad på folk.
Och alla vill se ut som modellerna men har ni tänkt på hur mycket dom fixar och tricksar med dom bilderna för att få dom att se så perfekta och barbie liknande som möjligt.Ni som går för att andvända t.ex. Botox tänk er för! Tänk på dom som knappt kan le för att dom har stramat till huden så mycket. Var dig själv och se naturlig ut för alla är vackra på sitt sätt och man behöver inte göra så mycket.

Allt från mig!

xoxo EmmaUnderbara systrar!


Film..och..godis!!!

Hallu! Nu ska jag titta på en film som heter Confessions , den är faktiskt jätte bra! och äta godis :P
Imorgon är det skön tjejdag med Jess,Emilia och mammorna :) vi ska äta brunch och gå på museeum och kanske gå på film !! ska ta massor av kort på mina bästa älsklingar, som ni ska få se .
Skriver mer imorgon bitti...om jag är vaken

xoxoFånga dagen
Emma

Hackande bloggare

Måste bara göra en liten anmärkning! Varför måste bloggare hacka på andra bloggare?
Alla ska stå för det dom skriver och gör alla gör misstag ibland det betyder inte att dom gör det hela tiden.
Att alla hackar på tonårs och unga mammor för att dom tycker att dom kastar bort sina liv men kan dom som skriver dom här komentarerna själva sätta sig in in situationen där man vet att man har en levande varelse där inne. Det kan inte jag och då kan jag inte säga eller skriva något elakt heller! Jag hyllar alla mammor för att dom skapar något sådant som barn, som skapar livet på jorden dom är fantaskiska i vilken ålder dom en har !!
 

I mitt liv idag så har det inte hänt så mycket stack till stinsen med mamma och shoppade lite orkar inte ta bild för trött efter maten blir det godis och film :)
 xoxo Emma min älskade goodman tyvärr har jag röda ögon men aja! 

Halv tolv :O!

Hej! vaknade ganska nyss halv tolv , när jag såg på klockan blev jag ganska chockad . brukar aldrig sova så länge. Idag har jag tänkt att föröka få med mig natha till kista en liten stund, behöver desperat nya ansiktsprylar! och gossipgirl boxarna .Sen ska jag nog bara vara med familjen det blir inte sånt nu förtiden. Mamma har klagat på att jag sitter för mycket vid datorn men jag uppdaterar bara er. Nu kommer hon snart med hamburgare ,bra frukost va?

Igår så tittade jag på skavlan där Anna Anka var med och Jay-Z det var ganska intressan hon är verkligen en sådan blond som ger oss dåligt ryckte och Jay-Z var bra synd bara att han inte rappade:( efter så tittade jag på Mona lisas leende vilken bra film, synd att dom inte gör lika bara längre .
reagerade på hur hemskt det måste vara att leva upp till ett sånt samhälle!

      xoxo Emma                 Saknar sommaren!

Sen bildupdatering o sönder fräst tunga

Hallu! Idag så har jag ätit frukost i skolan, juicen vi fick fräte typ sönder min tunga ;P
Men sen så hade vi fått önska vad vi skulle göra på förmiddagen jag önskade skapade och det fick jag . Jag ritade med krita (haha det låter som jag går i ettan !) man kan ju säga så här skissen blev bättre en vad själva tekningen blev men aja. '

Efter Lunchen som för övrigt var pannkakor , är det bara jag eller är skolmaten bara piss ? Varför kan dom inte laga mat som kan stå framme länge och inte drypa maten med olja och fett! som fiskpinnar t.ex. dom blir bara äckligt geggiga ! det kan väl inte vara så svårt att laga en gryta med massa rotfrukt i ?  Aja skit samma skolmat har varit äcklig i alla år så varför skulle det ändras . Efter maten så fick vi popcorn , brownie och glass , vi är så bortskämda ( nej hon var skyldig oss för att vi vann us dagen !) och tittade på film jag tror den hette "big daddy".
Och sen fick vi sluta halv två alla jublade :P
När jag kom hem visste jag inte vad jag skulle hitta på så jag gjorde ingenting i någon timme tills jag åkte till stallet.  Ridlektionen  gick super fick rida stor häst :) och nu ligger jag bara här i sägen typ helt slut och ska snart ringa farmor.

Love you all...

xoxo  Emmaså här ser man ut efter sju km i spöregn drogad och blöööt!!

Dyngsur brud mitt i skogen

Hej bloggen ! idag så har vi haft skoljogg i spö regn kan ni tänka er att springa runt i dyblöta klädr i 7km! När vi kom fram så kunde vi knappt lyfta benen av allt vatten i mjukisbyxorna som var mörkgrå efter en stund ( dom brukar vara ljusgrå) och man kunde dra ut vatten ur linnet och skorna och tjocktröjan. Jag var tvungen att ringa pappa som kom och hämtade mig motvilligt men veknade när han såg att jag verkligen var dyngsur som jag sagt. När jag kom hem kastade jag mig in i den varma duschen och bytte om till mjukiskläder. Satte mig med en kopp varmchocklad och tittade på Gossip Girl . När pappa kom hem igen fick jag en rosa mus !! Jippi den är jätte fin nu saknas bara musmatta, datorväska och usb minne till datorn.

Har äntligen lämmnat in uppstsen som blev riktigt bra men fick sitta uppe halva natten med att ändra från dåtid till nutid! därav att jag inte kunde blogga igår kväll <3

Det var allt för mig idag!

xoxo
Emma
Kan tyvärr inte sätta in bilder från idag då jag inte har min egen dator här, ni får se imorgon

Döm efter insyn

God morgon ! Vet ni jag har alltid funderat på varför mulliga personer hatar smala ! ( inte alltid säger jag ) och vice versa . varje gång jag går på stan så kan man se folk som blänger på varandra och i vissa bloggar så utsätts anorextiker och människor som har fetma för nedtryckade kommentaren . Varför kan man inte bara låta folk vara som dom är utan att tracka ner på varndra, försök se det som att alla ser bra ut och gotta er inte i någon annans problem dom här tjejerna och killarna har säkert ett hjärta av guld så tänk på det nästa gång innan ni vräker ur er någonting det finns allid folk som blir sårade även om  dom inte visar det !!

Idag så är det studiedag då da så jag ska studera lite och vara duktig . Sen så hoppas jag på lite besök !

Hörs sen <3

xoxo Emma
Döm aldrig före du sett personligheten!

Filmen värld...

Hej igen kära blogg! Sen jag skrev sist har nästan igen hänt förutom ett utbrott på mamma om haloweenfesten jag vill ha, men nu hänger det på N heja dig!!
Eftersom det är studiedag imorgon så ska jag ägna hela kvällen till att titta på FILM :)

 Har insett att min kamera är jätte seg och att jag behöver en liten. Men min Mamma har sagt att jag kan låna hennes så jippi (med ett krav på inga nakenbilder haha som om jag skulle!) Aja ni kommer ialla fall hållas uppdaterade med icke suddiga bilder bra va!
Ser ni jag kommer frammåt med inköpsalistan jag vill ha Gossip Girl boxarna också så att jag kan gotta mig i Blairs och Serenas snygga kläder och i hunkarna Nate , Chuck och Dan dregel....
Nu ska jag förvinna in i filmens värld först till Edward sen vem vet.....

xoxoMUMS!!!!
Emma

Dåligt samvete

Då så innebandyn gick si så där jag sköt ialla fall bort bollen ett par gånger! ( stolt) men vi kom typ femma så det var ju inte så bra men B kom sexa så det var en liten tröst. Men efter våra tre matcher så fick vi veta att man måste vara kvar tills den sista matchen nar färdig spelad . Damp!! så vi satt typ och hade tråkigt , N tränade lilla mig i cheerleeding inför hennes egna gymnastik lektion. Där jag ska var försökskanin. ops vad har jag gett mig in på ? Hon fick hjälp av några killar när dom lyfte mig det var läskigt men det gick ju så...

När vi fått sluta så åkte jag hem , jag vet att jag alltid brukar åka till stallet men jag är dödstrött och jag har faktiskt aldrig varit borta av vilja förut ! Men jag kommer få dåligt samvete senare ... men jag ser ju honom imorgon dessutom ska jag ta kort på min babe så ni får se honom <3

Har studiedag imorgon någon som har tid med en utråkad blondin på dan ?

Ledsen K att jag inte kunde komma ville <3

 hörs senareDagens fina outfit träningskläder!


xoxo
Emma


Innebandy!!

Hej hej på väg till sollentuna tältet nu för innebandyn !! håll tummarna för mig , jag kanske inte kommmer tillbaka:P
Aja snart kommer Natha så jag måste gå <3


xoxo
Emma

Var blir man arg ?

Hallu! måndag igen och skola . I skolan nu har vi så kallad hälsovecka då vi inte har en enda vanlig lektion! jippi och vi har 9-14 dagar varje dag, det som är värre är morgondagen då är det innebandy tunering !! HJÄLP !
jag riktigt suger på innebandy och att spela det med hela skolan kommer bli jobbigt. Idag i skolan så fick vi inte göra så mycket mer än att man fick ett uppdrag som man skulle göra mitt var så lätt som : du ska vänta till den du pratar med pratat klart. såå svårt. Sen fick man skriva och rita på ett papper var i kroppen man blir arg glad mm. det var svårt hur vet man det ?
När jag var hemma så renskrev jag klart berättelsen så nu är det bara slutet kvar.
Åkte med mamma till stinsen och köpte en jacka till min bror och när vi var inne på Lindex så hitta jag snyggaste pälsjackan ! (fake så klart ) som jag köpte mamma betala halva och jag halva. Sen på stadium ett par nya  mjukis i lila tar ett kort imorgon<3


xoxo
Emma        kameran är urladdad sätter in bild lite senare


Jag är så duktig

Idag så har jag varit på födelsedagsfest :) för min sjuåriga kusin ! Jätte kul , inte men det var helt ok iallafall inte en sådan fest som man dör på. Har äntligen gjort klart spanska häftet så nu är det än så länge bara uppsatsen som ska vara inne på torsdag panik! har inga ideer och det kommer bara bli plugga imorgon när jag passar Jakob och Lukas och efter stallet på tisdag och onsdag sen måste den vara klar hjälp!  Har inte kommit något framåt med min inköpslista heller har ens inte börjat;P har lagt in min första bild på Bildagboken , duktigt va efter allt tjat (.) onda ögat :P aja har inte så mycket mer attsäga idag nu ska jag gå och köpa lite låtar till min ipod har tröttnat på dom gamla !

xoxo Emma

söyta david på väg att flyga :)


Love youselves

Hallu igen! Nu har jag renskrivit nästan hela min handskrivna uppsats, nu måste jag bara på vad som ska hända sen dramatiskt eller självklart? själv tror jag att det kommer bli dramatiskt. kändes lite deppigt att inte kunna gå på grönan men så kan det gå.

Sitter och tänker på hur elaka folk kan vara , jag känner människor som tittar nedlåtande på mig utan någon andledning som om jag vore helt dum i huvudet. Jag kan inte förstå mig på dom som livnär sig på andras olycka jag var en sådan person förut som dom kunde leva på men man blir bättre och nu när jag är äldre och mer säker är det få saker som rör mig i ryggen och dom kan inte skada mig längre och dom kan inte säga att jag är ful när jag vet att jag ser bra ut. Så jag ber er som är utsatta tänk positiva taknar så klarar ni er och inser att ni är vackra och smarta vad än någon säger till er!



Love yourselves

xoxo                    Utsikt
Emma

Lista

kom precis hem från en långpromenad i skogen med familjen, haha super kul har upptäckt att david är en liten krigs galning som älskar att testa gränser! måste plugga idag tänke fortsätta renskriva min uppsats medans jag sitter lite barnvakt åt David medan Filip och Pappa är på kalas .måste skriva en inköps lista nu när jag har väldigt många saker som jag vill köpa! prio ett kanske är dator väska vem vet får fundera lite på det senare .

hörs senare ikväll
xoxo  Emma snygg ?

Dumma buss

Hej hej idag så har det inte hänt så mycket . Matte provet kändes rätt så bra jag får nog ialla fall minst G. Köpte en klubba av khalid men den snodde alex , blä på dig nu är du skyldig mig mer design <3  Aja när vi skulle åka hem så satte vi oss på bussen som var försenad så vi ser 528 gå framför ögonen på oss  och springer efter men missar så vi hoppar på 607 igen och han kände igen oss så vi behövde inte visa kortet när vi kom ikapp 528an igen så kutade vi efter och jag såg att han såg oss men som det as han var så körde han iväg. ialla fall så det var bara att hoppa på 607 ingen och gå hem från stationen . Ridningen gick jätte bra men jag behöver träna på sittbenen och maverick gick super ! Pappa kom och tittade med Filip och David  så det  var kul .
Nu ska vi titta på film .

hörs imorgon  xoxo Emma
                                  söta bror filip

Glad vs Ledsen

Idag så har det varit en rolig dag ! Även om lektionerna inte varit så roliga så har alla människorna varit det vi hade bokkrig med låt den rätte komma in och den kastades runt i allas huvuden b.la själv var jag på ett sådant flumhumör i slutet av dagen efter alla prov så det var helt sjukt ! proven kändes bra och jag tror att jag får ett bra betyg på båda så det känns skönt, nu är det bara matte provet imorgon så det känns som jag kan allt så det ska nog gå bra (hoppas jag ) sen tror jag inte att det blir några fler på ett tag.

senare nu på kvällen blev jag lite deprimerad eftersom jag fick avslag av en kompis till gröna lund som jag planerat men pappa har lovat att kompensera upp det med båt och annat kul så det får väll gå bra .



xoxo             
Emma 

Stor mun problem!

Puh jobbig dag ! vi fixade bussarna dit som vanligt och själva lektionen gick jättebra Harry hoppa fin fint :) måste plugga på spanska i kväll har prov  imorgon !

Jag undrar vad det är i folks hjärnor som gör att dom säger fel saker vid fel tillfellen har väldigt många kompisar som just  har det problemet med stor mun och jag har bara en sak att säga om det tänk innan ni öppnar munnen någon kan bli sårad!

Tackar och bugar för alex min lilla prinsessa som hjälper mig fixa designen till bloggen som nu är bajs tråkig :)

Det var allt från mig
xoxo  Emma                              min älskade solino

Tiden som saknas

Man borde ha en liten klocka som man kunde stanna tiden en stund det skulle vara skönt att inte alltid behöva stressa !
Det blev strul med skjutsningen till ridningen igen och efter en stunds tänkande kom vi på att vi kunde sluta tidigare och åka buss och tåg men efter en stund insåg vi att det fungerande utan att sluta tidigare !

Annars idag så har det varit ganska körigt i skolan och senare på dagen ångrade jag att jag valt jeans och pullover det blev skit varmt!!
sen åkte jag till goodman och fixat och nu ska jag forstsätta skriva på min uppsats blää

see you soon
xoxo Emma   Raholmarnas lungn saknar!

Släktträff

Hur kommer det sig att man inte träffar släkten så ofta och att då tycker man det är en plåga med alla som frågar hur det går i skolan och o så stor du har blivit ?
 Aja var i värmland ihelgen och hälsa på mormor och resten det enda man nästan hörde var just det men ändå så var det skönt att va där nere .
Ny dator förrästen jätte skönt !!

Idag så hade vi idrottsprov och det gick  helt ok men vi har fyra prov den här veckan borde vara olagligt. Natha hade på sig en jätte söt tunika i rosa med stora volanger ! själv hade jag svart kläning och svarta leggings hade tänkt ha min chockrosa halsduk för att få lite färg men tyvärr för stressad fick inte bort etiketten.


xoxo
Emma

RSS 2.0