Matgömmaren

Hallo! Just nu ser bloggen lite skum ut för att Alexandra håller på att fixa en ny design till mig , har tröttnat på den gamla känns lite för rosa för mig nu.

Idag så var jag och Shadan,Natha och Alexandra och åt på Thai resturangen tills vi var proppfulla *haha* Varje gång någon i klassen kom förbi så drog jag min tröja över maten för att ingen skulle se hur mycket jag faktiskt åt. Har lite fobi för det där *hehe*

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova, har sovmorgon i morgon så jag skickar iväg ett inlägg på morgonen med .


xoxo
Imblond


N och jagHar varit helt fastklistrad framför mitt nya datorspel så att jag inte ens har haft någon tid att blogga ihelgen *hehe* stackars er, jag har märkt att det är minst 5 personer som besöker min lilla blogg varje dag jag undrar vilka ni är, fast det klart två vet jag redan haha.

Bjuder på en liten bild på lilla Nathalie och mig <3

xoxo
Imblond

Ridprylar

Vinkade precis av pappa som varit här och lämnat klubbjackorna och tröjorna som jag fått av farmor och lite valentin choklad och tidning *hihi* Nu ska jag faktiskt fixa lite till och sen lägga mig med en bra bok .


xoxo
Imblond


snabbis outfit


Snabb outfit bild innan jag drar till skolan.
xoxo
Imblond


Tanställnings problem

Hallo!
När jag satt på bussen i morse så märkte jag att en av mina plattor hade lossnat på tandställningen *aaahhh*

Men som tur var så skulle Karro till tandläkaren på dan så jag hakade på henne och vi lyckades få dom och fixa min med så plågan varade inte länge. Lite pinsamt var det när hon kollade min usprungliga tid och den var nu på fredag *hehe*.

På vägen tillbaka till skolan köpte vi varsin korv och som ni ser nedan, gick det väl sådär för Karro att äta den haha...

 

xoxo
Imblond


Tillbaka igen !

Jaha , nu har det varit ett långt upphåll igen men det har ändå varit skönt att inte blogga, för jag har inte riktigt haft någon lust. Men nu är jag på banan igen och ska försöka ladda upp mer bilder och mer mode :)

Nu ihelgen har jag varit hos min pappa occh vi har hittat på en massa mysigt sen hade jag studiedag i måndags och då var jag och pappa och shoppa nya skidkläder till mig! :)


Och idag så har jag äntligen köpt mina efterlängtade Uggs som min snälla Farmor och Pappa har gett mig sen att jag får betala en del själv gör inget för jag är så glad!!

xoxo
Imblond


RSS 2.0