Rosett inköp ?

Ja, hej igen ! igår så fungerde inte mitt internet vilket var otroligt störande eftersom jag har något jätte kul att berätta !! Jag kom in i förberedande specen !! då rider jag på måndagar istället för på fredagar och kommer utvecklas otroligt mycket!!
hihi

Nu sitter jag och kollar på lite rosetter som jag funderar på att klicka hem.

xoxo
Imblond

Dumma internet

Ledsen att jag inte har skrivit men mitt internet har busat med mig och när jag skulle skriva ett inlägg så dog internet *suck*. Idag kom min nagelmaskin jippie fast än har jag faktiskt int kommit på hur den fungerar *hehehe* mwn det gör jag säkert snart (i hope).
I måndags så åkte vi skridskor och jag kom faktiskt på ett tankesätt so m gjorde att jag inte trillade , så jag åkte runt på isen och prata med mig själv "rak i ryggen ,böj på knäna " när man tänker efter måste det sett rätt sjukt ut...

xoxo
Imblond

Up in the air

Nu är småkillarna ute ur huset och ska sova hos en kompis. Så jag mamma och mats ska iväg och se "Up in the air" och det ska bli jätte kul fast jag är lite trött <3

xoxo
Imblond

Läxor...

Hallo! Sitter i mitt rum och har precis gjort klart mina läxor, det känns väldigt skönt att vara klar. Fast på måndag kommer det säkert bli ännu mer igen *suck*.

Har inte bloggat på ett tag med jag kände att jag inte orkade sitta framför datorn så mycket dom senaste dagarna.
Nu har ridningen satt igång igen och det kändes skönt att sitta upp igen och jobba lite med kroppen, som jag inte direkt har gjort sen jul hehe.
Just nu är familjen och åker skidskor men jag tvärvägrade. Har för mycket läxor och jag ska ju ändå åka på idrottdan på måndag...

Hörs sen

xoxo
Imblond

skola

Sitter just nu på min sista lektion som är so. Vi håller på med Lag och rätt just nu som faktiskt är rätt kul, ska snart börja rita på min brottsserie :)

xoxo
Imblond

100 inlägg

Hallo! märkte precis att det här är mitt hundrade inlägg sen jag raderade alla gamla, det tycker jag är lite kul!

Har inget vidare att skriva om utom att våra lärare är galna ,andra dagen och vi har redan fått typ 10 läxor shit asså!!! Det känns redan som hela min helg bara långsamt flyter bort i läxor.

annars då min Elle har kommit så jag ska väl ta och prata lite med mamma och läsa den :)

xoxo
Imblond

Ops i did it again

Ja hej igen säger jag !
Har varit ganska frånvarande den här veckan men det är bara för att jag ville ta vara på den sista lov veckan, och idag började skolan. Blää det känns hemskt och dessutom så fick vi ingen mjukstart utan det var bara " Hej här är erat schema varsågod och gå till er nästa lektion" Ja så hemskt är det .
Fast schemat var helt ok lite för långa dager enligt min åsikt , men det bryr sig inte ledningen om direkt.

I veckan som gått var jag med Emilia och Jessica och så sov vi alla över hos Emilia , vi somnade inte förren halv sex på morgonen så sen var vi ganska trötta men vi hade skit kul så det gjorde inget.
Sen så har jag shoppat lite , jag lägger upp bilder senare .

Nej nu ska jag gå och tvätta ( duktiga lilla jag)

xoxo
Imblond

Horror school starts soon!!

                                      

Hola!
Insåg precis att det bara är en vecka idag tills skolan börjar igen , har verkligen ingen lust att sluta ha lov nu så jag tänker inte tänka på det mer nu punkt slut.

Var tvungen att vakna klockan sex i morse för att pappa skulle till jobbet och skjutsade då mig till mamma och vet ni vad jag lyckades somna om när jag kom hit och sov i tre hela timmar!! Shit att jag skulle lyckas  med det är ca 1 av 100 fall men det gick så jag måste varit mycket trött...

Just nu sitter jag och äter upp min choklad kalender för jag har varit för slö för att äta den innan hehehe

xoxo
Imblond


Pulka pulka och pulka


Så här ser man ut när man har åkt pulka ett tag...
Idag var det bara att åka pulka igen med mina bröder fast efter två timmar frös jag grymt mycket så jag gick och satte mig i bilen igen hehe.
Snackade med jessica igår och nu har vi planerat ett övernattnings maraton jippie!! Det ska bli grymt kul ;)
Men oj det blev ett kort inlägg men måste dra...

xoxo
Imblond


2010

Ja då var det 2010 gud vad 2009 gick fort!!
Hade inte världens bästa nyårsafton då dom vi firade med bara hade små barn suck...men det blev iallafall bättre än jag hoppats på.
Så iår ska jag ha :
En bättre bloggupptatering
Fokusera mer på skolan
och lite mer :)

Vad ska alla göra idag då själv ska jag åka pulka med familjen :P

xoxo
Imblond


RSS 2.0