på väg...

0-238ff924e8fb7f1c1efe5e56c374a264.png

Kolla varifrån!

på väg äntligen sitter och väntar på att få checka in väskorna xoxo imblond


Packar och ingen bild

Sitter och packar ihop det sista till min Thailandsresa medans funderar jag på hur det ser ut där ..
Har aldrig varot där så just nu kan jag inte föreställa mig mer än en låånnng flygresa men jag få väl se när jag kommer fram.
På grund av resan så kommer jag bara skicka ett inlägg eller två med mobilen för att hålla er lite uppdaterade men det kommer inte vara så mycket liv här för den här veckan tänker jag bara ta det lungt och  slappa med min farmor.


Var med K idag vi gick till stinsen och shoppa det in sista till resan b.la. en liten kofta till kvällen och spray balsam nej nu måste jag packa klart
Love

xoxo
Imblonnd

Familjen = VIKTIG

Ska gå och prata med mamma vi behöver lite tid nu innan jag åker bort ...
Har sytt en ny kjol nyss den blev jättefin! Det blev en gå tubkjol ganska bacic men väldigt bra och ha .
Kjolen var från början ett nattlinne som jag växt ur men efter lite styngn och klippning är det nu en kjol jippie ;P
Nej nu ska jag gå
Ha en bra lördagskväll och glöm inte att umgås med familjen för det är faktiskt viktigare än datorn!
xoxo
Imblond

Tråk!

haha sånt här gör man om man har tråk! ganska brav för att vara första gången . kan ni gissa vem det är ?

Dagens

Hola como estas? Haha har jag kul eller ? Vad ska ni göra idag ? jag ska försöka tvinga med min lilla N till stinsen och shoppa lite nödvändigheter till tävlingen och resan . N heter igentligen Nathalie men jag orkar inte skriva hela hennes namn så N . just det hittade en gammal dikt jag skrev förut jag mådde nog verkligen inte bra ett tag där det var ganska ledsamma dikter som inte jag vill att ni ska få se <3

Har jag förresten berättat att mitt efterlängtade strul kontokort har kommit det är gul :oo men ändå ganska snyggt så jag är glad!

som jag sa idag har jag mycket att göra men först  SNÄLLA N KOOOMMM!!
och jag ska laga mina ridbyxor som spruckit ni vill inte veta var. Städa klart, uppdatera och plugga så happy day! Not really men jag glömde en sak ska packa med, det är väl ljuspunkten idag :) För snart åker jag !!
här är en liten bild på var jag kommer bo : nice  va ?xoxo Imblond

Looooooooovvvvvv!!!

Tjulu! idag så har jag haft matteprov som gick jätte bra men nu tycker jag att jag hsar skrivit allt för mycket om skolan så nu ska jag inte skriva något om skolan på såå länge för det är HÖSTLOV!

Tävlingsshemat har kommit upp idag och jag fick Tarzan jippie jag hoppas värkligen att drt kommer gå bra önska mig lycka till ! Är det någon som vill ha en grön soffa för en hundring typ så kan  ni kontakta mig här den är superfin men nu blir den utbytt för att vi har köpt nya soffmöbler?!
Nej nu ska jag lägga mig i sängen och titta på gossip girl och ta igen vilotimmarna jag missat.
Bröderna fyllde år idag så jag är ¨proppmätt! Ska ta lite bilder imorgon så att jag inte ni inte dör utan dom !'

xoxo
Imblond

 


N sitter...

0-4b3c5a995977d867cef130fecca04cf4.png

Kolla varifrån!

N sitter och svarar på sms som skickades för två timmar sen . Vi är på väg till teater kul not ! Xoxo imblond


Småbarnsfest:P

Hallu ! är nu äntligen hemma efter en lång dag. Småbarnsfesten blev lyckad och alla verkade vara glada och alllmänt ruskiga ni vet väl att det är haloween idag? jag stod för sminket som var kul för det hade varit lite dåligt med kunder innan så utropade dom att nu går domarna ut för att leta upp en maskerad vinnare så strömmade det små barn som ville bli sminkade och jag var tvungen att kalla till förstärkning. Aja provet gick bra och hon sa att det såg bra ut så jag får nog ett bra betyg hoppas jag.
Vi slipper klassmötet i morgon så jag kan sova längre jippie !
nej nu ska jag lägga mig i sängen

xoxo
Imblond


ps. har inga bilder idag och jag vet att det varit skitdålig uppdatering på det området sorry ska bättra mig !

på väg...

0-44e7dfce3e8740c74d8f57ab4c29ccde.png

Kolla varifrån!

på väg till N för att få skjuts till småbarns festen det ska väl bli så där men aja vi får pengar så skit samma xoxo imblond


plugg !...

09d58a833dee6204d381fe816f8b976b.png

Kolla varifrån!

plugg ! Nu ligger jag i sängen och pluggar till so provet imorgon och har ingen tid alls att blogga mer än från mobilen ens att öppna datorn så därför blir det bara kort . Fick mvg idag på ett prov så jag är glad ridningen gick också bra . Nej måste sluta kommer sova med plugget upp till öronen xoxo imblond


Jacka och blus !

Halloj ! som vanligt sitter jag i sängenoch är supertrött så det blir bara ett kort inlägg idag eftersom jag måste hålla mig vaken till pluggandet med har so prov på torsdag och nu är det några små skaker jag längtar efter ; Tävlingen är om :5 dagar och jag åker till Thailand om : 7 dagar jippie!
 Har idag varit och köpt jackan så nu slipper jag äntligen frysa men nu så  får ni se den och stölarna imorgon för det är för mörkt nu :(
Var inne på KappAhl och såg deras underbara Vintage stories kollektion den var underbar söt och romantisk.
Jag köpte en blus som tyvärr inte är med på bilden men vad gör man ? xoxo Imblond

Sitter och...

317c42a146702be214dd5904c1234bf8.png

Kolla varifrån!

Sitter och väntar på bussen den bussen jag brukar ta men nu är jag arg för ni förstår . Idag fick vi sluta tidigare och jag skulle hunnit med en tidigare buss till stallet ! Men saken är att där jag brukar gå av dom dagar jag inte ska till stallet där jag bara skulle vinka av N så går jag av ovetande men när bussen åkt iväg kom jag på jag skulle ju vill stallet ! Jag blev så arg att jag skrek rakt ut och är fortfarande irri men vad gör man ? Jag får tänka efter lite mer nästa tisdag ! Xoxo imblond


Lovley

Shoo! sitter och tittar både på dom underbara halsbanden från cocco och tittar samtidigt på gossip girl , jag längtar tills boxe nummer två kommer hem till brevlådan TACK PAPPA! jag funderar på att köpa ett sött bakelsehalsband men vi får se jag måste nog spara lite pengar först :) Idag fick vi tillbaka ett prov från spanskan och kan ni gissa vad jag fick MVG! jippie just nu svävar jag på molnmen det är två prov till i veckan så jag måste plugga men just nu är jag för trött och ska lägga mig i sängen. Gant ringde och jackan har kommit hem så nu ska vi bara se om den passar sen så har jag en jacka äntligen !;) Nej nu ska jag lägga mig i sängen !

Vad tycker ni är axelvaddar hiss eller diss jag är dock inte så världs förtjust i dom men är ni ?

xoxo Imblond                         


Kalabalik !...

31918022d6ad7f20b7fc11723d84f943.png

Kolla varifrån!

Kalabalik ! Jag övervakar min brors kalas och det är nu efter bara några minuter otrolig kalabalik och barn som skriker och bråkar och skrattar jag kommer svimma hjälp ! Ja så var det för någon timme sen nu har alla gått puh såg att smset inte blivit skickat hehe


Kalabalik !...

31918022d6ad7f20b7fc11723d84f943.png

Kolla varifrån!

Kalabalik ! Jag övervakar min brors kalas och det är nu efter bara några minuter otrolig kalabalik och barn som skriker och bråkar och skrattar jag kommer svimma hjälp ! Ja så var det för någon timme sen nu har alla gått puh såg att smset inte blivit skickat hehe


Brurs kalas

Godmorgon sömntutor eller goddag för mig :)
Idag är det min söta filips födelsedag och han ska ha döskalleparty så jag har fått ett par små uppgifter som att fiixa skattjakten hehe . Vad tror ni det ska stå på mitt cv sen ? Lekledare nej då det ska det inte även om jag är väldigt bra !(självgod) så det är väl det som ska hända idag förutom lite plugg med . Ska försöka hinna med att putsa upp mina stövlar tills måndag är ni nyfikna hur dom ser ut ? jaja ni får  veta lite senare :)

see you later
    xoxo Imblond           sötnosen i somras

Facebook utesluter ? !

Shoo! idag vaknade jag upp hos N helt omedveten om var jag var sen kom jag ju på att hon hade haft övernattning för några få inklusive mig! Haha så korkad man kan vara ibland . aja på morgonen så slappade vi bara pratade och spelade lite playstation haha jag suger verkligen. Men så det var därför jag bara mobilbloggade lite snabbt igår för man kan ju inte bara avbryta allt med kan jag låna datorn!

 Åå då berättar jag vad som hände igår , det var ju inte så kul på polismuseet förutom små intressanta inslag dessutom var jag deppig för att jag tappade mina fina mjuka vantar på bussen :( Men glädjemmentet kom när jag kollade mitt svenska resultat på schoolsoft MVG ! jippie det är mitt första så på det så var jag glad hela dagen . Ridningen gick bra med så dagen slutade lyckat med personer jag tycker om :)

tja sen idag så stack jag och mamma till stisen och köpte ett par skitsnygga stövlar till mig ! sen bar det av hem till pappa.

Är det någon som vet om detta är sant ?:
Facebook har Nyligen Blivit Mycket överfulla, det har många medlemmar
klagat över Att Facebook Håller på Att bli Mycket långsam. Uppgifter Visar Att orsaken är
Att det finns för manga icke-aktiva Facebook medlemmar och å Andra Sidan Också
Många nya Facebook-medlemmar.

Vi kommer Att Skicka det här Meddelandet runt för Att se om medlemmarna är aktiva eller inte. Om
Du är aktiv Skicka till Minst 15 Andra användare Använda kopiera + klistra in för Att visum
Att du Fortfarande är aktiv. * De som integ Skicka meddelandet Inom 2 veckor
kommer Att tas bort utan tvekan Att Utrymme Skapa mer .

Detta Skicka meddelande till alla dina vänner och visum mig Att du Fortfarande är aktiva och
du kommer Inte Att utgå.

Grundare av Facebook,
Mark Zuckerbe


känns lite konstigt om det vore men vet någon ?


Nej nu ska jag gå och slappa framför tven så bay bay!

xoxo Imblond

på övernattning...

05da9bfda1b07b35836406e33ff8f090.png

Kolla varifrån!

på övernattning vi har skit kul !


På väg...

0-6b01e1fbb9367a331bebbb858bb170ce.png

Kolla varifrån!

På väg till polismuseet yey :p


Kallt är...

66bc79290dfd15dbc80e27e6cb1c98b7.png

Kolla varifrån!

Kallt är det bara jag eller är det ovanligt kallt för att vara oktober ?


min lilla...

68ad2d4a24843fcf7adc38c7fd38d848.png

Kolla varifrån!

min lilla söta bror :* ps första gången jag mobil bloggar xoxo imblond


Drop in fika :)

Halloj! Nu är jag hos pappa efter en väldigt kort skoldag ! eftersom vi skulle ha so sista lektionen och hon skulle på kurs fick vi sluta ett istället för tre !:) När jag kom hem var det bara att sätta igång och göra ett kort till min kära bror filip som fyllde 6 i tisdags glömde berätta det ;) sen stack vi iväg till david och åt bullar på hans drop in fika mums!
sen har det inte hänt så mycket ska gå och göra nathas kort till imorgon det ska bli så kul!
love you all!

xoxo
Imblond

Dumma dumma dumma uppsats!

Hej ! Idag så var det skola som vanligt och sen rida det gick super på ridningen även im major var helt otoligt spidad och gick baklänges av framåtdrivning ! Sussie sa att det var för att han varit halt en längre tid och inte hoppat ordentligt på ett tag så han var överlycklig inte mig emot jag älskar heta häsar!
Goodman var super gosig idag stod och kråmade sig som värsta hingsten för att få mer godis:)

När jag kom hem så åt jag och sen kollade jag på schoolsoft där dom satt in so resultaten mitt var G :( hon tyckte inte att det var så många historiska skildringar i den så alla som ville fick en andra chans att bättra på sitt betyg genom att lägga till sakker i uppsatsen jag har redan börjat då jag faktiskt inte var nöjd med resultatet så vad säger jag  Naepoleon here i come again! den här gången ska jag ialla fall få VG!!
Imorgon sätter Christine in sv resultaten så jag hoppas att jag får bra där som en tröst för det  dåliga so resultatet !

xoxo
Imblond

sååå trååkigg!

halloj ! idag har det inte hänt så mycket och jag är på ett konstigt sätt trött och ska gå och sova (läsa).
Har fixat mina naglar men det blev så där darrade lite och var så trött !
ser ni det återkommer trött hela tiden oc visar att jag inte orkar skriva mer nu så ni får en liten bild på min lilla stilikon blair.. xoxo Imblond

Missmum

SAKNAR verkligen mamma nu även om hon bara varit borta ett dyngn så känns det som om hon varit borta en vecka! Det ska bli skönt när hon kommer hem i natt!

Nu har vi ätigt pizza på tunnbröd min pappas favorit som jag snott testa det gärna det är jätte lätt!

du behöver: Tunnbröd

Tomatsås

och det du vill ha på sen stoppa in den i ungnen i 200 grader i ca 5 min ! klart!

 

nej nu ska jag ringa pappa och lägga mig i sägen och titta på gossip girl för det är sovmorgon i morrn !

xoxo Imblond


Är det grovt viktigt....

Hallu! Just nu är jag allmänt kall och hungrig och fasar för att gå ner till butiken och handla mat ska kolla i skåpet och hoppas att det finns våffelsmet!
sen ska jag nog göra vam choklad ,mums!
Idag har det varit en ganska lungn dag med en söt lite hänig men fottillfrisknade N efter sig <3
sitter nu hemma har gjort soläxan och ska lägga in alla böcker som varit borta hos N ett tag nu. Jag är som ett biblotek för vissa herregud men då slipper bokhyllan vara proppfull och jag slipper vänner som gnäller över att dom inte har några böcker så bara bra saker.

vi fick tillbaka no provet idag fick G men är nöjd ändå för jag är inte världens bästa på no ( inte för att jag någon gång fått IG då men ändå)
Jag tycker att vissa tar det här med betyg på lite för stort allvar jag vet att det är skit viktigt och det tycker jag med det är inte det jag säger men första terninen i åttan då man får sina allra första betyg kan man bara inte vänta sig att få MVG i alla ämnen på en gång!
är det någon som håller med mig diskutera gärna ?!

xoxo Emma  är bokstavligt begravd i skolarbete just nu!

SHOPPING

Hola! Idag har jag varit med N och S i stinsen och shoppat ! kan inte visa eftersom mamma snott kameran och vill godkänna kläderna först det var hennes pengar jag shoppa för så det är förståligt. Köpte några tjocktröjor en blus,halsduk, nattlinne , kjol och lite hårpimp :)
Har lyckats övertala mats om att få sova hos N som förövrigt har lyckats vricka foten och går på kryckor! sååå lyckat och snart är det hennes födelsedag hoppas foten är bra tills dess!
Aja vi ska ha en gossipgirl kväll och så ska vi fixa våra naglar så dom blir skit snygga !!


Har tänkt på en grej att i vissa affärer så är expediterna jätte trevliga och hos andra vill dom bara packa på en massa kläder utan att bry sig hur det ser ut på en ...
Idag på salt var det en skit gullig experdit som hjälpte till mycket utan packa på oss massa prylarb och jag gick ut därifrån med  en oversize stickad tröja ;)


XOXO
IMBLOND


Boring

Hallo darlings ! idag så har jag varit i kista med mamma och letat efter en kavaj till henne eftersom hon ska till irland på affärresa.  Vi hittade en kavaj och en jätte fin vit draperingströja som passade jätte bra men enligt mig har hennes jobb en väldigt tråkig dresscode ...
vi gick in på  hm med och jag hittade en jätte mysig blå polotröja på rean så nu slipper jag frysa ialla fall en dag i veckan:) 
Nu har dom bjudit hem ett par gäster och jag bara orkar inte vara social så ni kommer nog få höra en del av mig ikväll.
förrästen så har jag fixat en liten grej på powerpointen idag som vi får se om jag lyckas fixa in  den här ;)
nu ska jag pyssla lite och senare ska jag se om jag kan orka sy lite senare.
                                          


XOXO

            IMBLOND
   


TTRÖÖTT !!

Hej !ledsen för att jag inte skrev igår när jag kom på att jag borde blogga var datorn avstängd och jag orksde inte sätta påden:(...nu sitter jag här i sängen och är döds trött är dessutom andra gången jag skriver samma sak för att jag råkade putta till någonting som gjorde att hela texten raderades :S aja skoldagen var ok inget spc hände och det var väldigt skönt på no för vi hade vikarie och jag var klar. Jag N och S bestämde att gå till stinsen på söndag och det ska bli skönt med en tjejdag även om jag kommer sakna mamma som åker iväg till irland då på jobb prylar.
Ridningen var jätte rolig jag fick sötnosen tarzan och vi hoppade det märktes dock att jag var trött på min hållning men strunt samma snart är det tävlig och det här kändes som en bra övning inför det sen ska jag ju hoppa på onsdag med så...

Nej nu ska jag sova fast klockan bara är tio så är jag jätte jätte trött och orkar dessutom inte sätta in bild så ni får se något i morgon i stället

xoxo
Emma

Skoltrött

Hej ! nu sitter jag här i sängen trött som en gris och ska snart gå och lägga mig !
Idag var det skola som vanligt och det hände inget spc som jag kommer på nu. Ridningen gick bra major var väldigt springig idag , han är lite konstig förra gången jag red honom var han jätte seg :S aja sen var det bara att sätta igång med goodman och det gick som vanligt bra. Anälde mig till klubbtävligen den 25 så det ska bli kul hoppas jag  får tarzan som jag önskade...
när jag kom hem var det bara att äta och sen plugga gjorde klart spanskan och en matte uppgift som heter flytta hemifrån men nu är jag helt slut så jag orkar inte skriva mer.

 xoxo Emma
             tyvärr en liten och dålig bild men trött som jag är får den duga..

Skit bra musiklärare

Shululu ! sitter i sägen efter en dag av mycket nytta och nästan inget nöje ...
det började med att vi inte fick våran sovmorgon för någon nyhetsorgentering ! var vi dom enda eller var det fler som gjorde det idag ? och sen fick vi ha idrott på sexornas tid som innebär att man måste ducha däärr ! det är så äckligt och luktar väldigt väldigt illa men bättre det än att lukta svett... sen springa till bussen med N för att hinna tillbaka till lunchen, vi hann som tur var puh . men som kompensation fick vi skippa den otroligt långa so lektionen och sluta direkt efter musiken . På musiken hade vi bästa vikarien på länge hon hette marianne och var artist och låtskrivare och sjög som en gud !  men då vi fick sluta tidigare så tänkte jag att jag sticker till stallet direkt så kommer jag hem tidigare ;) det gjorde jag för goodman stod i hagen och skulle inte in förren en och en halvtimma senare så det var bara att sätta sig på bussen hem igen suck. Väl hemma så var jag duktig och rensade ur min byrå och insåg att jag behöver höstkläder !! sen pluggade jag spanska och svarade på cajsas brev efter ca tre veckor så seg är jag...

Nej nu ska jag sova jag är så trött!!

xoxo
Emma 


http://www.myspace.com/maryndiaye kolla in hennes sida och lyssna på musiken jag lovar den är jätte bra !!

Prooov !

Halloj ! idag var det som alla vet skoldag och jag märkte snabbt att efter bara två dagar som sjuk hade jag missat en del :( Fast jag kom i kapp ganska snabbt och efter spanskan var det no-prov ! aja det kändes bra även om jag inte riktigt vet hur det gick får kolla efter en vecka på schoolsoft eller tidigare, han brukar vara ganska snabb på att rätta :) idag när det är så kallt och jag insett att det jag måste köpa mycket snart är kappa ,vantar , mössa och en riktigt tjockis halsduk ! när man går ut nu i skinnjackan blir man till is och hackar tänder... tyvärr så kostar domjag älskar mest mer en vad lilla jag har råd med vilket gör mig ledsen ...
 varför ska saker kosta så mycket och vad skulle pengar igentligen ha för värde om man bara såg dom som pappers lappar ?
sen gick jag och N hem för att plugga måja mest jag som pluggade då . men när jag var klar så gick vi in på min lilla älskling power point och gjorde inbjudningarna till N fest och som det geni jag är blev dom skit snygga !

Och nu sitter jag här och undrar vad i all världen jag ska göra nu, jag tror jag ringer till farmor .

skriver imorron <3

xoxo Emma Jag bokstavligt älskar dom här bilderna !!

Plugg plugg plugg och mer plugg

Hej hej ! idag så har jag bara varit med min kära familj . Pappa tycker tydligen att mcdonalds i åkersberga än i hägernäs så eftersom mina bröder ville äta där var det bara att hoppa in i bilen och åka en 20minuter ...
Och sen jag kom hem därifrån så har jag bara inte gjort något spc utan pluggat mest.
Nej det har inte hänt något att berätta om så nu ska jag lägga mig och läsa.¨


skriver mer i morgon , Har inga bilder så ni får vara utan <3


xoxo
Emma

Dumma webcam

Tjululu! Nu har jag kollat att det går att spela film på min dator det är bra att veta:)
Sen tog jag lilla david till lekplatsen önskar att jag tagit kameran med mig ! Hur kan man vara så söt? aja har lyckats ta ett kort med min webcam som ni kan få se men tyvärr har jag nu glömt hur man gör :P
Chattat med Nea och här kommer ett meddelande till dig: Ta och masa dig hit nu din lilla gris !!<3
 
Hörs senare om jag överlever dagen!

xoxo Emma                        fin liten bild va ser hur död jag är!

Middag, Sjuk och Bättre

Hej på er ! Idag år jag ganska mycket bättre efter alvedon och massa c- vitaminer :) Pappa och dom andra är iväg och åker båt och jag följde inte med för jag vill inte bli mer sjuk än jag redan är ...
ikväll ska vi ha middag med en annan familj som har små flickor som avgudar mig det kommer bli jobbigt så jag och pappa ska komma på någonstans där jag får vara ifred för att ni vet är man sjuk så orkar man inte så mycket :( Måste plugga till No provet i kraft på måndag med så det var kanske inte bästa dagen.

Var det någon som såg" just like heaven" igår ? Såg den för längesen och tyckte den var jätte jätte bra så jag spelade in den .Ni som såg den var den bra ?

Nu ska jag kolla om det går att titta på film på den här datorn hörs senare !

Klart jag saknar dig Nea!!<3

xoxo                                    
Emma

SJUK!

Hej ! är såå ledsen för den dåliga uppdateringen men jag är jätte sjuk och mår jätte dåligt så det är en kraftansträngning att ta sig till datorn :( Jag ligger mest och sover och tittar på gossip girl ,har äntligen köpt boxen nu ska jag bara spara ihop till  andra. Då det inte har hänt så mycket i mitt liv så får ni en liten lista på vad jag saknar och inte saknar.

Saknar                                                                 NOT Miss
                                                                              Slask
Farmor och olina
Karoline                                                                  Idioter
Snö
Värme
Friska dagar                                                   sen kommer jag inte på någonting
Pappa
Kortet
Love them!God Natt ser om jag orkar skriva mer sen <3

xoxo
Emma

RSS 2.0